Mikä on motosi arvo? Tarkista hinta maksutta Nettimoton Hintapilvestä!

Jutut 12.09.2018

Jos olet myymässä motoasi tai haluat muuten vain tietää sen arvon, sinun kannattaa tutustua Nettimoton uuteen Hintapilveen. Hintapilvestä saat maksutta arvion motosi hinnasta ja myyntiajasta. Etusi arvo on 8 €.

Hintapilvestä saat maksutta arvion motosi hinnasta ja myyntiajasta sekä näet, miten koneesi sijoittuu vertailussa muihin vastaaviin kohteisiin.

Hintapilvi käyttää hyväkseen Nettimoto.comin myynti-ilmoituksista kertynyttä dataa. Nettimotossa on tälläkin hetkellä noin 16 000 moottoripyörää, mönkijää ja moottorikelkkaa myynnissä, mukana sekä yksityisten että moottoripyöräliikkeiden koneet. Hintapilven tiedon avulla määrität ajoneuvollesi sopivan markkina-arvon ja myyt sen mahdollisimman nopeasti. Palvelu perustuu Nettimoto.comin laajaan tietokantaan pyyntihinnoista. Arvioon vaikuttavat mm. ajoneuvon merkki, malli, ikä ja ajetut kilometrit.

Miten palvelu toimii?   

Array

Käyttö on helppoa – syötät vain rekisterinumeron sekä nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin saat tiedot sähköpostiisi helppolukuisena raporttina. Jos emme tunnista rekisterinumeroa, saat hinta-arvion, kun täydennät merkin, mallin, vuosimallin sekä ajokilometrit.

Lähetämme sähköpostiisi arvion myyntihinnasta sekä vastaavien koneiden keskimääräisestä myyntiajasta Nettimotossa. Lisäksi saat hintapilven, joka kuvaa graafisesti, miten oma ajoneuvosi sijoittuu hinnoiltaan muiden Nettimotossa myytävien vastaavien ajoneuvojen joukossa. Kaavion X-akselilla on ajetut kilometrit ja Y-akselilla pyyntihinnat ja se sisältää omaasi vastaavien myytävien tai myytyjen ajoneuvojen hinnat viimeisen puolen vuoden ajalta. Lisäksi pystyt siirtymään muihin pilven myynti-ilmiotuksiin klikkaamalla niitä kuvaavia palloja.

Palvelu on kehitetty käyttäjien iloksi ja ennen kaikkea hyödyksi ja työstämme sitä edelleen entistä paremmaksi! Kuulisimmekin siksi mieluusti, kuinka oikeaan osuimme arviossamme – vastaathan lyhyeen kyselyyn hintapilven lataamisen jälkeen.

Hyviä motokauppoja!

Siirry tästä kokeilemaan Nettimoton Hintapilveä >>

Kommentit

OK
 • Rekisteröityminen
  kannattaa!

  Pyyhkäise, niin teidät miksi
 • Yhdet tunnukset käyvät
  kaikilla NettiX-sivustoilla.

 • Suosikkilistasi pysyy
  ajantasalla joka laitteessa.

 • Saat samat hakuagentit
  käyttöön kaikkialla.

Rekisteröityminen on yksityiskäyttäjälle ilmaista:

-

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

Uusi maksutapa - Mobiilimaksu

Mobiilimaksu on uusi helppo ja nopea maksumuoto, jolla voit maksaa suoraan puhelinlaskullasi ilman rekisteröitymistä suoraan Internet-selaimesta.

Palvelu toimii kaikilla laitteilla, kuten matkapuhelimet, tabletit ja tietokoneet, joissa on Elisan, Saunalahden, Telian tai DNA:n data-yhteys. Mobiilimaksun käyttäminen on mahdollista, kun käytät laskutuskelpoisen liittymän datayhteyttä. Elisan ja Saunalahden liittymillä Mobiilimaksu on mahdollinen millä tahansa yhteydellä (vaatii liittymän numeron syöttämisen).

TAI

 

 

Kirjaudu sisään

Näytä

Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

Haluatko poistaa kuvan?

Unohditko salasanan?

Haluan vastausviestin

Anna lähettämämme koodi

Koodi on lähetetty osoitteeseen

Salasanan uusiminen

Näytä