Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
Tiedätkö motosi arvon? Tee Nettimoton maksuton hinta-arvio - Artikkeli - Nettimoto

Tiedätkö motosi arvon? Tee Nettimoton maksuton hinta-arvio

Jutut 03.09.2020

Tiedätkö, paljonko saisit motostasi? Entä miten sen arvo muuttuu iän ja kilometrimäärän mukana? OmaNettix-palvelussa saat parilla klikkauksella ajoneuvollesi Nettimoton laajaan dataan perustuvan hinta-arvion.

Ajoneuvon arvoa on hankala arvioida itse sillä se muuttuu käytön mukana. Suurimpia vaikuttavia tekijöitä merkki, malli, ikä ja ajetut kilometrit. Arvo on kuitenkin hyödyllinen tieto, varsinkin myydessä. Kun osaat hinnoitella oikein, löydät ostajan nopeasti etkä myy motoasi alle sen todellisen arvon.

Tee hinta-arvio OmaNettixissä

Ajoneuvosi nykyisen arvon selvittäminen on helppoa ja nopeaa. Kun syötät rekisterinumeron ja mittarilukeman OmaNettix-palvelussa, saat arvion motosi sopivasta myyntihinnasta ja ajasta, jossa se todennäköisesti menisi kaupaksi. Tiedot perustuvat kattavaan tietokantaamme. Tekemällä hinta-arvion säännöllisin väliajoin voit seurata sen muutosta.

Voit lisäksi tehdä vertailua muihin Nettimoton ajoneuvoihin, jotka ovat tai ovat olleet myynnissä viimeisen puolen vuoden aikana. Hintapilvi näyttää selkeänä näkymänä ajoneuvosi sijoittumisen suhteessa saman merkkisten motojen myynti-ilmoituksiin. Voit halutessasi katsoa ilmoitusten tarkemmat tiedot klikkaamalla niitä. Jos olet myymässä, hintapilvi antaa ajankohtaisen kuvan kysynnästä ja tarjonnasta ja auttaa sinua tekemään hyvät kaupat.

OmaNettixissä kaikki motosi tiedot ovat yhdessä paikassa

OmaNettix on Nettimoton palvelu, jossa voit hallinnoida omien ajoneuvojesi tietoja kätevästi. Voit myös lisätä kuitit ja tiedot tehdyistä huolloista. Pitämällä kirjaa varustehankinnoista pysyt ajan tasalla kokonaiskustannuksista. Kun on aika vaihtaa, voit tehdä sähköiset kaupat luotettavasti ja pitää asiakirjat tallessa.

Tee hinta-arvio >>

Kommentit

OK
 • Rekisteröityminen
  kannattaa!

  Pyyhkäise, niin teidät miksi
 • Yhdet tunnukset käyvät
  kaikilla Nettix-sivustoilla.

 • Suosikkilistasi pysyy
  ajantasalla joka laitteessa.

 • Saat samat hakuagentit
  käyttöön kaikkialla.

Rekisteröityminen on yksityiskäyttäjälle ilmaista:

-

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

Uusi maksutapa - Mobiilimaksu

Mobiilimaksu on uusi helppo ja nopea maksumuoto, jolla voit maksaa suoraan puhelinlaskullasi ilman rekisteröitymistä suoraan Internet-selaimesta.

Palvelu toimii kaikilla laitteilla, kuten matkapuhelimet, tabletit ja tietokoneet, joissa on Elisan, Saunalahden, Telian tai DNA:n data-yhteys. Mobiilimaksun käyttäminen on mahdollista, kun käytät laskutuskelpoisen liittymän datayhteyttä. Elisan ja Saunalahden liittymillä Mobiilimaksu on mahdollinen millä tahansa yhteydellä (vaatii liittymän numeron syöttämisen).

TAI

 

 

Kirjaudu sisään

Näytä
tai

Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

Haluatko poistaa kuvan?