Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
Haluatko tietoja motosta? Tilaa viralliset rekisteritiedot helposti - Article - Nettimoto

Haluatko tietoja motosta? Tilaa viralliset rekisteritiedot helposti

Jutut 05.10.2020

Onko sinulla kiikarissa moottoripyörä tai mopo, mutta haluaisit vielä varmistua sen tiedoista? Oletko kiinnostunut tietyn ajoneuvon historiasta? Tilaa haluamasi tiedot kätevästi rekisteritunnuksen perusteella.

Valitse haluamasi tietopaketti

Array

Rekkari.fi-sivuston kautta voit tilata kaikki motosta ajoneuvorekisteriin tallennetut tiedot. Virallisista tiedoista voit todentaa myyjän sinulle kertomat asiat ja hänen oikeutensa myydä ajoneuvoa. Tiedot haetaan suoraan Traficomin järjestelmästä.

Voit valita tietopaketin laajuuden kolmesta vaihtoehdosta. Perustiedot sisältävät tekniset tiedot, rekisteriotteen, viimeisimmän omistajan, viimeisimmän vakuutuksen ja mittarilukeman. Historiatiedot sisältävät näiden lisäksi listauksen aiemmista vakuutuksista, mittarilukemista ja omistajista. Kaikki tiedot on raporteista laajin, ja sisältää edellä mainittujen ohella esimerkiksi tiedot moottorista.

Tarvitset vain rekisteritunnuksen

Tietojen tilaaminen onnistuu muutamalla klikkauksella. Aloita syöttämällä rekisteritunnus tai valmistenumero. Sen jälkeen pääset valitsemaan haluamasi raportin. Raportin hinta on alkaen 2,90 €. Valitsemasi tiedot aukeavat verkkosivuna, jonka saat lähetettyä omaan sähköpostiisi tai ladattua pdf-muotoisena. 

Jos ajoneuvo on ollut myynnissä Nettimotossa, voit lisämaksusta tilata myös Nettix-lisätiedot. Näet moton aiemmat ilmoitukset sivustolla sekä Nettimoton dataan perustuvan arvion myyntihinnasta ja -ajasta. Kun syötät rekisterinumeron, näet, onko ajoneuvosta olemassa Nettix-lisätietoraportti.

Tilaamalla raportin tiedät mitä ostat

Rekisteritietojen tilaaminen on fiksu tapa varmistaa, että saamasi tiedot motosta pitävät paikkansa. Kiinnostuneelle Rekkari.fi-raportti antaa lisäksi monipuolisen katsauksen niin historiasta kuin teknisistä ominaisuuksista.

Hae moton rekisteritiedot Rekkari.fi-palvelusta >>

Comments

OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Nettix sites.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

-

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

OR

 

 

Sign-in

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

Forgot your password?

How would you like to reset your password?

Enter verification code

Please check your phone - we sent you a 6 digit verification code. Enter it below for continue to reset your password.

Change your password

Show