Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
Tiedätkö motosi arvon? Tee Nettimoton maksuton hinta-arvio - Article - Nettimoto

Tiedätkö motosi arvon? Tee Nettimoton maksuton hinta-arvio

Jutut 03.09.2020

Tiedätkö, paljonko saisit motostasi? Entä miten sen arvo muuttuu iän ja kilometrimäärän mukana? OmaNettix-palvelussa saat parilla klikkauksella ajoneuvollesi Nettimoton laajaan dataan perustuvan hinta-arvion.

Ajoneuvon arvoa on hankala arvioida itse sillä se muuttuu käytön mukana. Suurimpia vaikuttavia tekijöitä merkki, malli, ikä ja ajetut kilometrit. Arvo on kuitenkin hyödyllinen tieto, varsinkin myydessä. Kun osaat hinnoitella oikein, löydät ostajan nopeasti etkä myy motoasi alle sen todellisen arvon.

Tee hinta-arvio OmaNettixissä

Ajoneuvosi nykyisen arvon selvittäminen on helppoa ja nopeaa. Kun syötät rekisterinumeron ja mittarilukeman OmaNettix-palvelussa, saat arvion motosi sopivasta myyntihinnasta ja ajasta, jossa se todennäköisesti menisi kaupaksi. Tiedot perustuvat kattavaan tietokantaamme. Tekemällä hinta-arvion säännöllisin väliajoin voit seurata sen muutosta.

Voit lisäksi tehdä vertailua muihin Nettimoton ajoneuvoihin, jotka ovat tai ovat olleet myynnissä viimeisen puolen vuoden aikana. Hintapilvi näyttää selkeänä näkymänä ajoneuvosi sijoittumisen suhteessa saman merkkisten motojen myynti-ilmoituksiin. Voit halutessasi katsoa ilmoitusten tarkemmat tiedot klikkaamalla niitä. Jos olet myymässä, hintapilvi antaa ajankohtaisen kuvan kysynnästä ja tarjonnasta ja auttaa sinua tekemään hyvät kaupat.

OmaNettixissä kaikki motosi tiedot ovat yhdessä paikassa

OmaNettix on Nettimoton palvelu, jossa voit hallinnoida omien ajoneuvojesi tietoja kätevästi. Voit myös lisätä kuitit ja tiedot tehdyistä huolloista. Pitämällä kirjaa varustehankinnoista pysyt ajan tasalla kokonaiskustannuksista. Kun on aika vaihtaa, voit tehdä sähköiset kaupat luotettavasti ja pitää asiakirjat tallessa.

Tee hinta-arvio >>

Comments

OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Nettix sites.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

-

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

OR

 

 

Sign-in

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

Forgot your password?

How would you like to reset your password?

Enter verification code

Please check your phone - we sent you a 6 digit verification code. Enter it below for continue to reset your password.

Change your password

Show