Yamahan koko 2020 moottoripyörämallisto esillä MP20-messuilla

Jutut 23.01.2020

Yamaha esittelee uutuuksia MP-messuilla 31.1.-2.2. Helsingin Messukeskuksessa.

Lisäksi esittelyssä on koko Yamahan laaja moottoripyörävalikoima katupyöristä motocross-pyöriin sekä skoottereita ja Yamaha-mönkijöitä.

”Uutuuksista nostaisin esille erityisesti Yamaha MT125:n. Se on markkinoiden sähäkin laite, joka sopii erittäin hyvin nuorille, joilla on halu liikkua ja laajentaa omaa reviiriään”, kertoo Yamaha Motor Europe Suomen sivuliikkeen myyntipäällikkö Riku Vaahtera. ”MT125 on myös koeajettavissa messujen koeajoradalla, perjantaina myös kortittomille.

”Yksi osastomme näyttävimmistä pyöristä on 20. juhlavuottaan viettävä legendaarinen FJR1300, Ultimate Edition -värityksellä ja erikoisvarustuksella. FJR1300AE on koeajettavissa messuilla, kuten myös suositut Ténéré 700 ja MT-07 sekä Aerox4-mopo.”

”Yamahan mallisto kattaa täydet 360 astetta ja jokaiseen käyttötarkoitukseen löytyy oikea pyörä. Yamaha-jälleenmyyjät kautta maan palvelevat asiakkaita messuosastolla ja tarjoavat messutarjouksena rekisteröitäviin Yamaha-moottoripyöriin rahoituksen ilman korkoa ja kuluja. Yamaha-osastolta löytyy myös laaja valikoima Yamaha-vaatteita sekä -varusteita. KymiRingin osastolla on tarjolla lisäksi Yamahan MotoGP-fanituotteita.”

Uutuuksia Yamaha-osastolla

Array

YZF-R1 – tinkimätön supersport

YZF-R1:n uudistunut muotoilu, tuntuvasti terästetty moottori sekä päivitetty alusta vahvistavat entisestään sen asemaa supersport-pyörien huipulla. MotoGP-tyylisen katteen ja muotoilun lisäksi elektroniset ajoavustimet varmistavat, että YZF-R1 on valmis uudelle vuosikymmenelle.

Tracer 700 – monipuolinen Sport Touring -pyörä

Väkivahvasti vääntävä moottori, luokkansa paras teho-painosuhde ja matka-ajossa tärkeät hyvä ergonomia ja tuulisuoja ovat uudistuneen Tracer 700:n valttikortit. Sen voimanlähteenä on erityisesti vahvasta väännöstään tunnettu, kaksisylinterinen, nyt myös EU5-hyväksytty 689 cc:n rivimoottori.

FJR1300AE Ultimate Edition - kunnianosoitus legendalle

FJR1300AE Ultimate Edition erikoismalli on 20. juhlavuoden kunnianosoitus yhdelle aikamme suosituimmista Sport Touring -moottoripyöristä. Ultimate Edition -mallin väritys on ajattoman tyylikäs musta-kultainen. FJR1300 AE Ultimate Editionin varustelu on erittäin kattava ja siihen kuuluvat esimerkiksi kullanväriset vanteet, lämpökahvat, 12V virtapistoke, kovat sivulaukut, korkea tuulilasi, jalkasuojat sekä yksilöllinen sarjanumero polttoainetankissa.

Yamaha XSR700 - uusi vintage-väriteema

Yamahan Faster Sons -suunnitelufilosofian lähtökohtana on tuottaa nykyaikaisella teknologialla varustettuja, mutta perinteistä moottoripyöräfiilistä huokuvia malleja. XSR700 juhlistaa vuonna 2020 Yamahan historian voitokkaita kilpapyöriä uudella Dynamic White -väriteemalla, jossa polttoainesäiliön kate on punamustavalkoinen, etulokasuoja punainen ja kokonaisuuden kruunaavat kullanväriset vanteet.

Uudet MT-03 ja MT-125

Hyper Naked -mallistoa päivitetään kaudella 2020 kahdella mallilla. Uudessa MT-03:ssa on näyttävät kaksoisvalot, uusi USD-haarukka ja uudenmallinen polttoainesäiliö. 2020 MT-125:ssä on uusi, huipputekninen moottori sekä edeltäjäänsä aggressiivisempi muotoilu.

Uuden sukupolven Sport-skootteri TMAX 560 - maksimaalinen ajoelämys

Olennaisimpia muutoksia 2020 TMAX-mallistossa ovat EU5-hyväksytty suorituskykyisempi ja iskutilavuudeltaan suurempi moottori sekä virtaviivaisempi muotoilu.

Uusi YZ450F

Uudistetun moottorin, rungon ja alustan ansiosta YZ450F kuljettajat saavat kaudella 2020 käyttöönsä uusimman tekniikan ja erittäin suorituskykyisen kilpapyörän. YZ450F on vakiinnuttanut paikkansa MXGP-luokan kärkipaikoilla.

 • Array
 • Array
 

Jälleenmyyjät Yamaha-osastolla

 • Espoo – Frank Nyman

 • Joensuu – Yamaha Center Joensuu

 • Jyväskylä – Jyväs-Marine

 • Kerava – SE-Team

 • Kuopio – Yamaha Center Kuopio

 • Lahti – Bike Marine

 • Mikkeli – Rantakone

 • Oulu – Tarvikekeskus

 • Seinäjoki – Jokiniemi Motors

 • Tampere  – Yamaha Center Tampere

 • Tornio  – Tatun Tarvike

 • Turku – Yamaha Center Turku

 • Vantaa – Yamaha Center Vantaa

Comments

OK
 • It's worth register!

  Swipe and you know why
 • You can use same credentials on all Nettix sites.

 • Your favorite list will be synced in all your devices.

 • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

-

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

OR

 

 

Sign-in

Show
or

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

Forgot your password?

How would you like to reset your password?

Enter verification code

Please check your phone - we sent you a 6 digit verification code. Enter it below for continue to reset your password.

Change your password

Show