Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
Nettimoto

Myy motosi nopeammin!!

Ilmoituksesi huomataan paremmin, kun kiilaat sen etusivulle tai hakutulosten kärkeen. Nostot maksavat vain muutaman euron. Voit maksaa helposti lähes kaikilla yleisillä maksutavoilla.
Hakutulosten Ohituskaista
Kiilaa keulille hakutulossivuilla

Ohituskaistalla ilmoituksesi kiilataan myös hakutulosten kärkeen, silloin kun käyttäjät etsivät ilmoituksesi kaltaista motoa.

Hakutulosten Ohituskaista
Hinta alkaen 8,90 € / viikko.
Näyteikkuna
Näkyvyyttä ilmoituksellesi Nettimoton parhailla paikoilla.

Nosta ilmoituksesi näyteikkunaan ja se todella huomataan. Näyteikkunoita on etusivun lisäksi muillakin merkittävillä sivuilla kuten pikalinkeissä.

Etusivu
Hinta alkaen 4,90 € / 24 tuntia
Lisätietoa
Ohituskaista
Nostettu ilmoitus näkyy Ohituskaistalla, kun se sopii käyttäjän antamiin hakuehtoihin. Mikäli sopivia Ohituskaista-ilmoituksia on useampia, näkyvyys jaetaan tasapuolisesti. Näkyvyys Ohituskaistalla alkaa heti maksun jälkeen.
Näyteikkuna
Vapaat paikat näyteikkunoissa täytetään tasaisesti kaikista aktiivisista Näyteikkuna-ilmoituksista. Mikäli ilmoituksia on enemmän kuin vapaita paikkoja näkyvyys jaetaan tasapuolisesti. Ilmoituksen sijainti Näyteikkunassa on satunnainen eikä siihen voi vaikuttaa. Kaikki näyteikkunan aktiiviset ilmoitukset löytyvät sivulta https://www.nettimoto.com/nayteikkuna/kaikki. Varmistaaksemme kuvien selkeyden, pidätämme oikeuden poistaa manipuloidut kuvat etusivun kuvanostoista. Näkyvyys Näyteikkunassa alkaa heti maksun jälkeen.
Ohituskaistan tai Näyteikkunan ostaminen jatkaa ilmoituksen normaalia voimassaoloaikaa korostuksen päättymiseen saakka, jos ilmoitus on päättymässä aiemmin.
Palvelulla ei ole peruutusoikeutta.
Maksutavat
Kätevän Mobiilimaksun lisäksi käytössäsi on yleisimmät verkkopankit ja luotto- ja pankkikortit.
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä seuraavien suomalaisten pankkien Aktia, Säästöpankki, POP, S-Pankki, Lähitapiola, Oma Säästöpankki, Ålandsbanken osalta ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
Tukiasioissa ota yhteys palautelomakkeella ylläpitoon.
OK
 • Rekisteröityminen
  kannattaa!

  Pyyhkäise, niin teidät miksi
 • Yhdet tunnukset käyvät
  kaikilla Nettix-sivustoilla.

 • Suosikkilistasi pysyy
  ajantasalla joka laitteessa.

 • Saat samat hakuagentit
  käyttöön kaikkialla.

Rekisteröityminen on yksityiskäyttäjälle ilmaista:

-

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

Uusi maksutapa - Mobiilimaksu

Mobiilimaksu on uusi helppo ja nopea maksumuoto, jolla voit maksaa suoraan puhelinlaskullasi ilman rekisteröitymistä suoraan Internet-selaimesta.

Palvelu toimii kaikilla laitteilla, kuten matkapuhelimet, tabletit ja tietokoneet, joissa on Elisan, Saunalahden, Telian tai DNA:n data-yhteys. Mobiilimaksun käyttäminen on mahdollista, kun käytät laskutuskelpoisen liittymän datayhteyttä. Elisan ja Saunalahden liittymillä Mobiilimaksu on mahdollinen millä tahansa yhteydellä (vaatii liittymän numeron syöttämisen).

TAI

 

 

Kirjaudu sisään

Näytä
tai

Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

Haluatko poistaa kuvan?