Pikalinkki -sivujen Motoikkuna

Kategorian mukaan kohdennettua näkyvyyttä! Nostot maksavat vain muutaman euron ja voit maksaa helposti lähes kaikilla yleisillä maksutavoilla.

Skootteri, Mopo vai Moottoripyörä? Jos ilmoituksesi vetoaa juuri tietynlaista kulkupeliä etsiviin, nosta se sopivan Pikalinkkisivun alkuun. Ilmoituksesi näkyy vähintään kaksi tuntia valitsemasi pikalinkkikategorian hakutulosten Motoikkunassa. Nostot menevät jonoon ja kun ilmoituksesi näkyy, saat vahvistuksen sähköpostiisi.

Hinta alkaen 3 € / 2 tuntia
Huom! Korostus Pikalinkkisivujen Motoikkuna ei ole saatavilla mobiilisivustolla
Lisätietoja
Motoikkunaan nostetut ilmoitukset menevät jonoon ja ne näytetään saapumisjärjestyksessä. Kun ilmoituksesi on tullut näkyviin, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi. Jokainen ilmoitus näkyy vähintään luvatun ajan nostopaikassa. Kello 24:00 – 08:00 välisenä aikana ilmoitukset eivät vaihdu.
Ilmoituksen sijainti nostopaikassa on satunnainen eikä siihen voi vaikuttaa.
Varmistaaksemme kuvien selkeyden, pidätämme oikeuden poistaa manipuloidut kuvat etusivun kuvanostoista.
Maksutapoja on monia
Katevan Mobiilimaksun lisaksi kaytossasi on yleisimmat verkkopankit, luotto- ja pankkikortit, tekstiviesti.
Tekstiviestipalvelu toimii seuraavien operaattorien liittymillä: Telia, DNA, Elisa, Saunalahti, GoMobile, Aina, Kolumbus. Tekstiviestipalvelu on toteutettu yhteistyössä Gameleo Systems Oy:n kanssa www.gameleo.fi
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä seuraavien suomalaisten pankkien Aktia, Säästöpankki, Osuuspankki, Nordea, POP, S-Pankki, Lähitapiola, Oma säästöpankki, Ålandsbanken, osalta ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
Tukiasioissa ota yhteys palautelomakkeella ylläpitoon. Palvelulla ei ole peruutusoikeutta.
OK
 • Rekisteröityminen
  kannattaa!

  Pyyhkäise, niin teidät miksi
 • Yhdet tunnukset käyvät
  kaikilla NettiX-sivustoilla.

 • Suosikkilistasi pysyy
  ajantasalla joka laitteessa.

 • Saat samat hakuagentit
  käyttöön kaikkialla.

Rekisteröityminen on yksityiskäyttäjälle ilmaista:

-

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

Uusi maksutapa - Mobiilimaksu

Mobiilimaksu on uusi helppo ja nopea maksumuoto, jolla voit maksaa suoraan puhelinlaskullasi ilman rekisteröitymistä suoraan Internet-selaimesta.

Palvelu toimii kaikilla laitteilla, kuten matkapuhelimet, tabletit ja tietokoneet, joissa on Elisan, Saunalahden, Telian tai DNA:n data-yhteys. Mobiilimaksun käyttäminen on mahdollista, kun käytät laskutuskelpoisen liittymän datayhteyttä. Elisan ja Saunalahden liittymillä Mobiilimaksu on mahdollinen millä tahansa yhteydellä (vaatii liittymän numeron syöttämisen).

TAI

 

 

Kirjaudu sisään

Näytä
tai

Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

Haluatko poistaa kuvan?

Unohditko salasanan?

Haluan vastausviestin

Anna lähettämämme koodi

Koodi on lähetetty osoitteeseen

Salasanan uusiminen

Näytä